Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Toome Eestisse õppima teiste riikide keskealisi

06. jaanuar 2014, 06:12

 Kas sellist Eestit tahtsimegi? Jah. Ei. Oleneb, kellelt küsida. Selline ta täna on – mõnele edulugu, teisele pidev võitlus ja läinutele mälestus, kirjutab Skype'i eksjuht Tiit Paananen.

Uurides, mida inimene tegelikult tahab, teavad täpset vastust kohe vähesed, aga pärast mõningast “sibulakoorimist” jõutakse sarnaste põhiväärtusteni.  Me kõik tahame olla terved, õnnelikud ja vabad. Tahame hingata puhast õhku, juua puhast vett ja elada loomulikus nüüdisaegses keskkonnas.

Ettekujutus, kuidas rahuldust pakkuva Eesti eluni jõuda, on igaühel isesugune. Virkadele sobib üks, laiskadele teine tee; humanitaaridele kolmas ja inseneridele neljas lähenemine. Kindel on aga see, et meie riigi jaoks loovad ühtse ja toimiva terviku ikkagi kõik inimesed koos – taustast sõltumata.

Meid peab saama rohkem. Ehkki meile tundub, et Eestit on n-ö taaskäivitatud mitu korda ja peaaegu iga põlvkond on pidanud justkui uuesti alustama, ei erine me siiski teistest rahvastest selles osas oluliselt. Iga rahva ajaloost leiab reset-momente.

Pikemalt loe tänase Äripäeva paberlehest.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2014, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing