OEG kasum pettis ootusi

26. juuli 2016, 19:00
Uus Olympicu kasiino Hiltoni hotellis.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160726/BORS/160729824/AR/0/AR-160729824.jpg

Täna teise kvartali ja esimese poolaasta majandustulemused avaldanud Olympic Entertainment Groupi (OEG) kasum jäi aktsiat katvate analüütikute ootustele alla.

Ehkki LHV analüütikute ootused ligi 46,8 miljoni euro suuruse käibe kohta kattusid üsna täpselt tegelikkusega, oli kasumiprognoos üleliia optimistlik. Kui LHV analüütikud ootasid 6,5 miljoni euro suurust puhaskasumit, siis kasiinofirma pidi möödunud kvartalis leppima ligi 4,7 miljoni euro suuruse puhaskasumiga.

„Oleme mõnevõrra pettunud ettevõtte puhaskasumi languse tõttu,“ märkis LHV vanemanalüütik Shana Vida Gavron, kelle sõnul peituvad vähenenud kasumlikkuse põhjused oodatust suuremates turunduskuludes ja hasartmängumaksu kuludes.

Gavroni kinnitusel jääb ta ettevõtte tulevikupotentsiaali suhtes siiski valdavalt optimistlikuks ja analüütikud pööravad põhitähelepanu sellele, kuivõrd suudab OEG kulud kontrolli all hoida ja omandatud kasiinodes efektiivsust suurendada.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. July 2016, 19:06
Otsi:

Ava täpsem otsing