Varahaldur annab aru

17. oktoober 2016, 07:00
Mihkel Oja, Mikk Talpsepp, Kristjan Tamla, Viljar Arakas
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161017/BORS/161019768/AR/0/AR-161019768.jpg

Võpatan alati, kui minu poole pöördutakse kas hr Arakas või hr fondijuht - nagu klassijuhataja võtaks su ette, tunnistas EfTENi juht Viljar Arakas.

"Tegelikult olen kinnisvaraettevõtja ja fondi struktuur on selleks, et võimaldada ka teistel, näiteks pensionifondidel, Eestisse investeerida," rääkis EfTEN Capitali tegevjuht Viljar Arakas nädala eest Investeerimisklubi üritusel, mis seekord pakkus oma liikmetele võimalust kohtuda nelja varahalduriga, et arutleda fondide kaudu investeerimise olemuse ja tasuvuse üle.

EfTENi kaudu on kinnisvarasse investeerinud näiteks Swedbanki privaatpanganduse kliendid, rääkis Swedbanki Varahalduse juhatuse esimees Kristjan Tamla. Pank ise ennast kinnisvara haldaja rollis ei näe. EfTENi puhul, millel on Arakase sõnul 45 objekti, tähendab see suhtlemist ca 900 üürnikuga, kellest osa igas kuus vahetub. Fondi kaudu investeerides ei pea Swedbanki kliendid kinnisvara omamise ega haldamise riski enda peale võtma.

Sinu tellimus on lõppenud.

Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Äripäeva proovitellijana saate ligipääsu ainult tellijatele mõeldud sisule.
Teile on kättesaadavad kõik Äripäeva lukus lood, TOP'id, börsiuudised ja Investor Toomase nõuanded.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2016, 21:59
Otsi:

Ava täpsem otsing