Välisinvestorite TOP 50 koostamisel

09. märts 1998, 00:00

Välisinvesteeringute agentuur kuulutab välja projekti 1997. aasta parima välisinvestori väljaselgitamiseks, projektis osalemise küsitluslehti saadetakse välja 260 firmale, kellest selgitatakse välja 50 olulisemat.

Konkursi eesmärk pole Eesti investeeringute ja kaubanduse sihtasutuse juhatuse esimehe Jüri Sakkeuse sõnul välja selgitada, milline väliskapitaliga firma on kõige efektiivsemalt tegutsenud. Sakkeuse sõnul vaadatakse, kui palju on välisinvestor loonud uusi töökohti, edendanud eksporti ning regionaalarengut, et investeeringud ei oleks ainult Tallinna-kesksed. Sakkeuse sõnul annab projekt hea ülevaate Eestisse tehtud välisinvesteeringute mahust ja päritolust.

Kahel eelmisel aastal on projekti üldine soosik olnud Eesti Telefon. ÄP

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:15
Otsi:

Ava täpsem otsing