Savisaar soovitab oma saba süüa

30. märts 1998, 00:00

Reedel kritiseeris Keskerakonna liider Edgar Savisaar maapoliitikat. Varemgi populistlikke lubadusi loopinud Savisaar (viimati lubas parandada tasuta Tallinna laste hambad, teadmata, et seda tehaksegi tasuta) arvustas pankade maksuvaba riskireservi suurendamist, leides, et nii riigile saamata jäänud paarisaja miljoni eest võiks käivitada maal elavate koolilaste tasuta kooli ja kodu vahet sõitmise. Kindlasti peab riik abivajajaid toetama, kuid enne valimisi eri huvigruppidele tasuta teenuse lubamine on lühinägelik poliitika ja võrdub oma saba söömisega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing