Suure valgusvooga grafoprojektor

28. mai 1998, 00:00

Lamp
Võimsamad grafoprojektorid töötavad metallhaliidlambiga (kasutusiga 750--1000 tundi); väiksema võimsusega projektorites kasutatakse halogeenlampe (kasutusiga 50-- 75 tundi). Kasutades piisavalt suure valgusvooga projektorit, saate ka eredalt valgustatud ruumis terava ja selge kujutise.

Vahetus
Metallhaliidlambiga projektorid on alati ühe lambiga. Halogeenlambiga projektorites on tavaliselt kaks pirni, millest üks on tagavaraks. Seega on oluline lambivahetuse süsteem, mis võimaldab lambi läbipõlemise korral varulambi kergelt tööle lülitada. Üldiselt peab meeles pidama, et igale projekto- rile sobib vaid kindel lamp. Tähtsad pole ainult voldid või vatid, vaid ka lambi kuju. Kui lamp on teise kujuga, nihkub fookus ja korrektset pilti ei projitseeru.

Hind
Valgusvoog on üks põhilisi grafoprojektorite hinnakujundustegureid. Seega on väga võimsad seadmed kallid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing