Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Vanal Villemil on asjatundlik kokk
Äripäeva klienditesti läbi aegade parimaks pubiks tuli lõunakülaliste hinnangute põhjal Tartu maanteel asuv Vana Villemi pubi, mida külastas ASi Liviko turundusdirektor Peeter Pallo. Selgus, et kahtlusi äratava roosa fassaadi varjus tegutseb kiire teeninduse ja kuldaväärt kokaga toitlustusettevõte.
Peeter Pallo arvab, et satub tulevikus mitmetasapinnalise ja intiimse interjööriga Vanasse Villemisse nii äripartneri kui perega.
Eelroaks valib Pallo toitvaks ja mahla-seks kõhutäieks osutuva suitsukanasalati, mina tuunikalasalati (mõlemad 25 kr). Põhiroana tuuakse külalisele firmapraad Vana Villem (98 kr), minule aga kanafilee juustus (65 kr). Peeter Pallo kiidab liha juurde pakutavat fantaasiaküllast ja mitmekesist värske salati valikut. Lõuna lõpetame magustoiduga, mida ei tohiks küll keegi proovimata jätta. See on magushapukas pokaal Vana Villemi Tütreke (20 krooni.)