Juhil vaja töötajaga vaeva näha

12. november 1998, 00:00

Saksamaa suurettevõtja ja kvaliteedispetsialist Walter Masing ütles eile Tallinnas Euroopa kvaliteedinädala raames toimunud konverentsil, et Eestis ei tööta oskusteabe parandamise süsteem veel korralikult, kuid tippjuhtide asi on see tööle panna.

«Kvaliteet pole vaid õigete asjade tegemine, vaid ka asjade õigesti tegemine,» lausus Masing. «Rataskaevu hotellis kohvi tellides leidsin ma tassi kõrvalt Saksa päritolu kohvikoore,» ütles ta. «Ma ei mõista, miks põllumajandusega tegelev riik peab seda Saksamaalt sisse ostma. Kui kohvikoort importida on odavam kui ise toota, siis on majandusega midagi lahti.»

Konverentsil olid valdavalt esindatud tippjuhtide nõunikud, mitte juhid ise. Eesti kvaliteediühingu president Henn Pärn märkis, et tippjuhid peaks ise vahetult ettevõtete ja töötajate kvaliteedi parandamisega tegelema.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing