Pedaal põhja ja kartulimardikat korjama

12. november 1998, 00:00

Euroopa komisjon ja Eesti poliitikud kinnitavad, et meie seadused vastavad, üksikute eranditega, kõigiti ühe demokraatliku riigi seadustele. Seadused pidid kõigile ühtviisi kehtima. Mis asi on aga liikluseeskiri? Pole see ei erand, mida Eesti peab veel täiendama, ent ka seadus mitte, sest kehtib üksnes tavalistele inimestele. Kõrgetel riigiametnikel lubab gaasipedaali põhja vajutada alarmkaart. Millised on siis need eriolukorrad, mis annab näiteks ministrile õiguse LEd rikkuda? Tuntud minister Andres Varik väidab, et käib piiril toidu ohutust kontrollimas, samuti peab ta end vastutavaks «taudide ja muude operatiivsete olukordade korral». Nii et gaasipedaal põhja ja kartulit mardika käest päästma!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. November 2011, 19:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing