Mustjalas puhkes tüli raha kasutamise pärast

ÄP Online 29. jaanuar 2001, 00:00

Mustjala vallavolikogu liikmed Aare Allik, Henno Ellermaa, Hugo Meri ja Heimar Põld esitasid maavanem Jüri Saarele avalduse alustada järelevalvet eelmisel aastal riigieelarvest Mustjala põhikooli remondiks eraldatud summade sihipärase kasutamise üle.

Mustjala vallavolikogu esimees Henno Ellermaa ütles, et reedeks oma ametikoha kaotanud valla juhid matsid eelmisel sügisel maa sisse 150 000 krooni. Tema sõnul jättis Enno Kolteri juhitud vallavalitsus riigi rahaga finantseeritud kooli remondi lõpetamata ning kasutas 122 359 krooni valda plaanitava spordisaali vundamendi rajamiseks. Lisaks eelarverahale kasutati selleks 27 641 krooni valla raha.

Mustjala spordisaali ebaseadusliku ehitamise alustamisega seoses pöördusid neli volikogu liiget ka Saare politseiprefektuuri poole.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing