Olümpia toad renoveeritakse

ÄP Online 07. veebruar 2001, 00:00

Reval Hotelligrupi tegevdirektori Feliks Mäguse sõnul on tööd juba alanud ning jaanuarist kuni märtsini uuendatakse kokku 76 hotellituba neljal korrusel.

?Tallinna ühe tuntuima ja parima hotelli Reval Hotel Olümpiaga on sama lugu mis Tallinna linnaga ? lõpuni ei saa see kunagi valmis ja ikka on midagi ehitada või uuendada vaja,? märkis Mägus, kes on ka Reval Hotel Olümpia tegevdirektor.

Renoveerimistöid tehakse 9.?12. korruse tubades, kus vahetatakse välja kogu sisustus ja mööbel. Täielikult uuendatakse vannitoad ning toad varustatakse konditsioneeriga.

Reval Hotelligrupi tänavune investeeringute kogumaht on 32,5 miljonit krooni. Mais saab teoks juba pikemat aega ette valmistatud Reval Hotelligrupi tegevuse laiendamine Läti pealinna Riiga ja uksed avab täielikult renoveeritud Riia suurim esimese klassi hotell Reval Hotel Latvija. Riia hotellihoone kuulub Reval Hotelligrupi tuumikaktsionärile ? Norra kinnisvaraarendusfirmale Linstow, kes investeerib hotelli 25 miljonit USA dollarit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing