Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Valitsus andis Edelaraudteele järele

ÄP Online 07. veebruar 2001, 00:00

Valitsuse ettepanek on reisijateveo jätkamine Tallinna?Tartu?Valga liinil, jäädes riigikogu poolt dotatsiooniks eraldatud eelarvesummade piiridesse, teatas valitsuse pressibüroo.

Valitsus volitas teede- ja sideministrit Toivo Jürgensoni moodustama Edelaraudtee ja riigi esindajatest töögrupp, mis töötaks välja pikaajalise reisirongiliikluse dotatsioonide kava, k.a Tallinna?Pärnu ja Tallinna?Viljandi liinid.

Pikaajalise lepingu koostamist soovis ka Edelaraudtee. Edelaraudtee juhatuse esimehe Henn Ruubeli sõnul võimaldaks see Edelaraudteel alustada investeeringuid ökonoomsema veeremi soetamiseks. Lepingu arvel saavutatav kokkuhoid võimaldaks Edelaraudtee erastaja GB Railways Groupi esitatud arenguplaani ellu viia.

Ruubel ei soostunud kommenteerima GB Railwaysi võimalikku loobumist veebruari lõppu planeeritud aktsiakapitali laiendamisest. ?Me teeme oma ettepanekuid kõige paremas usus, et valitsuse liikmed suhtuvad neisse täie tõsidusega,? lisas Ruubel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:07
Otsi:

Ava täpsem otsing