Luuremängud Eesti moodi

05. märts 2001, 00:00

Eesti välisluure juhiks sai Tarmo Türkson, teatas reedel kaitseministeeriumi pressiteenistus lakooniliselt. Türksoni senise karjääri ja elukäigu kohta põhjalikumat infot ei väljastatud. Jäi mulje, et ministeerium kardab, et äkki loeb mõni välisriigi luuraja Eesti ajalehti ning oh häda, saab teada Türksoni CV. Selline kartus tundub naljakas, sest tõenäoliselt on välisriikidel meie uue luurejuhi kohta taustainfo juba ammu olemas. Salastamise põhjus võib olla hoopis Türksoni PR-kampaania käivitamine ? salastamisega üritatakse mehe vastu ajakirjanikes huvi tekitada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing