Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

90 miljonit raviraha mänguritele?

04. aprill 2001, 00:00

Haigekassa moodustab juulist 90 mln kroonise reservkapitali ning võib selle vahendeid muu hulgas ka börsile investeerida. Hoogu peaks maha võtma esimene börsil mängimise reegel, et viimase rahaga sinna ei minda. Tülist arstkonna ja kassa vahel on jäänud mulje, et ravirahaga on väga kitsas, eelmise aasta lõpus sai see sootuks otsa. Ja kes on see õnnelik, kellele hakkab kassa (loe: sotsiaalmaksu maksja) maksma priskeid maakleritasusid. Või käärib kassa ise käised üles? Tänuväärt ettevaatlikkus rahaasjus tuleb ilmsiks alles siis, kui haigekassa raha peaks tuulde lendama. Haigekassa juhid on end niisuguse moraalse ja materiaalse löögi vastu kindlustanud ? tööleping näeb ette.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing