Auhind ettemaksuga

16. aprill 2001, 00:00

Reedel sai peaminister Mart Laar 2000. a maksumaksja sõbra auhinna. Maksumaksjate liit juhib õigusega tähelepanu, et auhinna täielik väärimine eeldab maksukoormuse alandamist 33,8 protsendini SKPst aastaks 2004. 2000. a oli üldine maksukoormus 36%.

Missugused on maksumaksja etteheited? Valitsus rakendab 2002. a noortele kohustusliku kogumispensioni, nn II samba, mis neelab 2% brutopalgast, ent peaks olema vabatahtlik. Efektiivsete ja vastutustundlike tööandjate maksukoormasse lisandub töötuskindlustuse maks. Juunist rakendub tähtajatu kohustuslik liikluskindlustus ? arusaamatu. Veel tuleb lisada ELi dikteeritud aktsiisid, riigilõivud jne.

Mart Laaril on raske auhinda õigustada, aga ta siiski peab seda tegema.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing