Erilistele patuoinastele oma jüripäev

23. aprill 2001, 00:00

Tallinna abilinnapea Priit Vilba arutleb Eesti poliitilise olukorra üle. Vilba hinnangul on olukord põnev. Mis seal põnevat on, ei oska ta öelda. Siiski, siiski ? lähiajal võivad tekkida uued poliitilised koalitsioonid, ennustab ta. Vilba arvates on võimalik nii Reformierakonna ja Keskerakonna kui Isamaaliidu ja Keskerakonna liit ? ega suurt muud valikut ole.

Jah, Vilbast on poliitik saanud. Eriti annab see tunda siis, kui juttu tehakse Vilbast endast, olgu ajakirjanduses või erakonnas. Vilba meelest pole ta midagi teinud: ?Praegune linnapea ei oska linna juhtida ja mind tahetakse patuoinaks teha.? Mihklipäevast ei taha ta muidugi midagi kuulda. Ehk sobiks temale siis paremini jüripäev?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:24
Otsi:

Ava täpsem otsing