Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Muinas-Egiptus elustub valitsejate portreedes

ÄP 25. mai 2001, 00:00

?Vaaraode kroonika? sisaldab eluloolisi andmeid enam kui 170 vaarao kohta. Nende eluloolised portreed loovad arusaadava ja ladusalt loetava Muinas-Egiptuse ajaloo, mis elustub valitsejate kangelastegude ja isiksuste läbi. Raamat näitab, kuidas vaaraod kujundasid Egiptuse tsivilisatsiooni ning kuidas see kujundas neid endid. Teost saab üheaegselt nautida kui populaarteaduslikku ajalugu, põhjalikku viidete kogumikku ning visuaalset sissejuhatust sellesse mitmepalgelisse ja külluslikku iidsesse tsivilisatsiooni.

VAARAODE KROONIKA.
Vana-Egiptuse valitsejad ja dünastiad valitsemis-aegade kaupa
Eesti Entsüklopeedia-kirjastus
Peter A. Clayton, inglise keelest tõlkinud Kätlin Kaldmaa
224 lk, illust., kõva köide

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing