BIG lõi ühingu sponsorprojektideks

Inge Rumessen 29. mai 2001, 00:00

"Kuna ASi Balti Investeeringute Grupp poolt välja jagatavate toetussummade maht ületas teatud protsendi ettevõtte poolt makstavast sotsiaalmaksust, siis ainus võimalus edasi minna oli Balti Investeeringute Grupi MTÜ loomine," ütles BIGi juhatuse esimees Ingo Põder.

MTÜ asutajaliikmed on Balti Investeeringute Grupp ning selle nõukogu esimees Parvel Pruunsild ja nõukogu liige Vahur Voll. "2001. a lõpuks maksavad asutajaliikmed fondi 100 000 krooni," ütles Põder. "Esialgu viiakse fondi maht 500 000 kroonini."

Seni on BIG olnud Siiri Sisaski I autorikontserti peasponsor, Raimond Valgre nimelise XI laulufestival suursponsor, toetanud teadustööde konkursi korraldamist majanduse ja juura eriala üliõpilastele. "Oleme toetanud ka Eest kahevõistlejaid ning sporti propageerivaid üritusi," lisas Põder.

___________________________________________

Samal teemal tänases lehes:
Tuntud ja tundmatu kolmas sektor

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:33
Otsi:

Ava täpsem otsing