Metsast tuleb kuri

Lauri Jürisoo 17. august 2001, 00:00

Igal sugupõlvel paistab olevat oma film pahaaimamatutest seiklejatest, kes elavad emakese looduse rüpes läbi palju koledama seikluse, kui arvata osatakse ? kaasa aitamas muidugi pahad kaaskodanikud. ?Relvavennad? on just selline. Meenutab meistriteoseid ?Deliverance? (1972) ja ?Blairi nõiafilm? (1999), aga on tunduvalt viletsam.

Mägedesse väikese kogukonna rajanud julmade mägilastega kempleva kahe venna lugu on üldiselt vaadatav, ent ei tekita korduvate pingelanguste tõttu vaatajas erilisi tundeid. Karbil seisab märge ?õudusfilm? ? ilmselt halvasti eestindatud vaste mõistele thriller. Kvaliteet on indie-projektile kohaselt keskpärane; vahel ei lähe tegevus ekraanil ja helitaust kokku.

V&K Holding ei peaks Eesti ühe suurima videolevitajana siiski taolise C-klassi kraami turuletoomisega tegelema. Ilmselt oli neil graafikus täitmist nõudev auk.

?Relvavennad?
Brothers in Arms, USA 1989
R: Daniel Jay Bloom III, O: Todd Allen, Charles Grant, Dedee Pfeiffer jt.
91 min, levitab V&K Holding

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing