Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Peetrid mängiti viiki

29. august 2001, 00:00

Kolm presidendivalimiste vooru on ettearvatult tühja läinud ? kaks päeva on riigikogulased maksumaksja rahaga tähtsat nägu teinud, suutmata valida Lennart Merile mantlipärijat. Opositsiooni kandidaat Peeter (Kreitzberg) ja Isamaaliidu kandidaat Peeter (Tulviste) lõpetasid Toompea-ringi sõbraliku viigiga ? 33 häält kummalegi. Teises Kadriorgu pürgijate ringis, valimiskogus, proovivad rammu Peeter Tulviste, Toomas Savi, Arnold Rüütel. Tõenäoliselt ka Peeter Kreitzberg.

Tegelikult võinuks opositsioon eile presidendimängu ära otsustada, Tulviste kasuks. Opositsioonile pole antud kuigi palju võimalusi, mil oma jõudu näidata, presidendivalimised on üks vähestest. See aeg on nii lühike, et sellest tuleb maksimum võtta. Või on opositsioon tõesti nii vastutustundetu, et mõtleb tõsiselt Arnold Rüütlist kui Eesti esiesindusmehest?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing