TV 1 teeb uue stardikatse

11. oktoober 2001, 00:00

Telekanal TV1 taasalustab oma programmi 21. oktoobril, kinnitas TV1 kaubamärgi omaniku, ASi Eesti Sõltumatu Televisioon peadirektor Oleg Sõnajalg. Sõnajala sõnul alustab TV1 proovisaateid, kuid ei tule nendega veel eetrisse.

?Nädal aega teeme kuiva trenni ja testime oma tehnikat ning sidet,? ütles ta. TV1 saatja asub Olümpia hotelli katusel ja tema leviulatus on 25 kilomeetrit. TV1 programm koosneb Sõnajala sõnul esialgu ainult uudistest, mida näidatakse igal õhtul kokku kolm tundi. ?Põhienergia kulub uudistele, filmid ja multikad on teisejärgulised,» lausus ta.

Hetkeseis: TV1 eeter oli tänavu tükk aega tumm, kuna ta võlgnes ringhäälingu saatekeskusele üle miljoni krooni. Praegu Polsatile kuuluva telejaama teatel alustavad nad täna saadete edastamist Tallinnas, Kuresaares ja Keilas.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing