Unistus sajandi projektist

22. november 2001, 00:00

Mõte sellest, et Eestisse tuleb ehitada tselluloositehas, on juba märtsist saadik äriringkondades üles tõusnud ja siis taas vaibunud. Suurerastaja Ülo Pärnitsa mõte ehitada ameeriklaste sisseseadega 3 miljardi kroonine tselluloositehas, mis oma toodangu veaks Hiinasse, pole seega novaatorlik. Tegemist on sajandi tööstusunistuse järjekordse variatsiooniga. Ei saa eitada, et tselluloositehas oleks nii Eesti metsatööstusele kui laiemalt kogu majandusele äärmiselt teretulnud, ütleb Äripäeva juhtkiri.

Hetkeseis: Sajandi tööstusunistus on viie aaasta jooksul korduvalt uuesti kerkinud ja unustusse vajunud. Ent mitte täitunud ? mida pole on hiiglaslik tselluloositehas.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing