Äri ja meelelahutus edendavad IT-d

07. detsember 2001, 00:00

Kolmapäeval laekus kaks rõõmustavat teadet IT-sektorist, mis kinnitavad meie väikeste hüpetega edasiminekut selles olulises vallas. Hansapank sai valmis uue internetipanga versiooni firmadele ja Eesti Loto pileteid saab paari nädala pärast osta internetist. Internetipank ärikliendile pidavat kenasti toetama raamatupidamist ja Eesti Loto uuendus pidavat olema ainulaadne maailmas. Nagu näha, äri ja meelelahutus edenevad kenasti käsikäes, aga riigi enda IT- ja ID-asjad ei taha kuidagi edeneda. 1. detsembriks valmis pidanud olema digiallkirja, suhtlemaks riigiametitega, pole veel kusagil. ID-kaardist on saanud aga nukker naljanumber.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 12:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing