Karussellid kui lasteraamatust

ÄP 21. detsember 2001, 00:00

Filmides ja lasteraamatutes on lapsed pargis muusika saatel keerlevat karusselli vaatamas, parematel päevadel ka sõitmas. Täpselt selline unistuste jõulukarussell on Heade Mõtete Linna keskväljakul.

Lisaks klassikalisele tuledesäras hobukarussellile on jõulutivolis veel karusselle, nii päris pisikestele kui täiskasvanuile sobivaid, samuti atraktsioonid osavusmängude ja loteriiga. Müüakse eestipäraseid jõulutoite ja sooje jooke. Laval esinevad linna laululapsed ja taidlejad, karussellipileteid võib kohapeal mängudel ja võistlustel võita. Sobiv paik nii jõnglastele jõuluvaheajaks kui kogu perele tööpäeva õhtupooliku või puhkepäeva veetmiseks. Sissepääs tivolisse on tasuta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:12
Otsi:

Ava täpsem otsing