Parim uudis Postimehest, parim olemuslugu ja arvamus Äripäevast

ÄP Online 18. veebruar 2004, 00:00

Parima uudisloo kirjutas ?ürii arvates Postimehe ajakirjanik Rasmus Kagge, kes avalikustas Tallinna politseiprefekti korterite ostmise maksumaksja rahaga. Uudise kategoorias jäid teist ja kolmandat kohta jagama Äripäeva lugu turismifirma poolt ajakirjanikele tehtud tasuta reisist ja SL Õhtulehe sari riigikogulaste esindustasudest.

Parimaks olemuslooks valiti Äripäeva ajakirjanike Kristina Traksi ja Silva Männiku ülevaade tippjuhtidest varumeeste pingil. Teisele kohale jäi Postimehe ajakirjaniku Nils Niitra käsitlus Elmo Kassinist, kolmandaks jäi Postimehe ajakirjaniku Valner Valme lugu teismelistest meelemürkide küüsis.

Parimaks arvamusartikliks valiti Äripäeva ajakirjaniku Raimo Ülavere arvamus Hansapanga analüüside usaldusväärsusest. Järgnes Maalehe toimetaja Sulev Olli arvamus ?Elan vales kohas?.

?ürii liikme, Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtovi sõnul oli tegemist majanduslehe jaoks läbi aegade edukaima aastaga, sest kahes kategoorias tuli esikoht ja ühes teise-kolmanda koha jagamine. ?Tähelepanuväärne on minu meelest see, et kõrgele kohale jõudis ka ajakirjanduse enda suhtes kriitiline tasuta reisi lugu,? lisas ta.

Aasta parima uudise tiitlile kandideeris 49, parimaks olemuslooks 84 ning parimaks arvamuslooks 35 kirjutist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing