Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Ergnoomilised töökohad levimas

Janne Mikkiver 21. aprill 2004, 00:00

Püsti-istu töökohad ei ole tulevikumüsteerium, vaid reaalsus. Büroomööbli messid on täis elektriliselt reguleeritavaid töölaudu. Sellised lauad ei ole müügil kui uudistooted, vaid kui kõige tavalisemad büroolauad teiste seas. Eestis läheb nende müük veel visalt, kuid tõusujoones.

Istu-seisu töökohad annavad inimestele on valikuvabaduse, mis asendis nad tööd parasjagu teha tahavad. Sellele kogemusele toetudes võin julgelt väita, et ka need inimesed, kes on algul pidanud ideed püsti-istu töökohast võõraks veedavad nüüd vähemalt poole oma tööajast vabatahtlikult püsti. Uus tööstiil on omaks võetud.

Püsti-istu töökohtade kasutusele võtmine on heade töötoolide kõrvale tõstnud ausse sadultoolid. Sadultoolid sobivadki kõige paremini just kõrge töölaua taha, või siis sinna, kus alternatiiv oleks püsti seismine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:22
Otsi:

Ava täpsem otsing