Diagnostikakeskus soovib kriminaalasja Vitsuti suhtes

ÄP 26. august 2004, 00:00

Lisaks Vitsutile soovib Tallinna Diagnostikakeskuse (TDK) kriminaalasja ka endise juhi Agu Kivilo tegevuse suhtes.

TDK uus omanik Janek Ottis teatas pressiteates, et ettevõttes läbi viidud sisekontroll tuvastas, et aktsiaseltsi Tallinna Diagnostikakeskus endine juhatuse liige Agu Kivilo on 4. aprillil 2003 sõlminud määramata ajaks õigusabi osutamise lepingu OÜga Majanduskaitse Büroo. Sooritati ka ettemaks summas 92 000 krooni. Reaalselt Majanduskaitse Büroo Tallinna Diagnostikakeskusele teenust ei osutanud.

OÜ Majanduskaitse Büroo osanik Toomas Vitsut on samaaegselt Tallinna linnavalitsuse liikmena abilinnapeaks, kelle alluvuses tegutseb Tallinna ettevõtlusamet ning kelle tegevusvaldkonnaks on tööjaotuse kohaselt muuhulgas ettevõtlus, majanduspoliitika ning linna osalemine äriprojektides.

Raepress teatas, et keskkriminaalpolitsei poolt samas asjas juba kaks korda läbi viidud eeluurimise käigus ei leidnud aga kinnitust asjaolu, et antud lepinguga on kuidagi kahjustatud TDK huvisid ja tekitatud talle kahju.

?Sama asja võib ju uurida ka kolmas ja enamgi kord, kuid praegu Diagnostikakeskusega seotud põhiprobleemiga ehk selle aktsiate müügihinnaga pole see uurimine kuidagi seotud,? ütles kommentaariks Tallinna abilinnapea Tooma Vitsut.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing