Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Palgamõrvari lõhutud idüll

ÄP 03. september 2004, 00:00

Pensionipõlve pidav palgamõrvar Jimmy ?Tulp? Tudeski (Bruce Willis) elab Mehhikos ilusat elu, mida on võimaldanud talle kunagise naabri Ozi (Matthew Perry) abiga lavastatud surm. Jimmy abikaasa Jill (Amanda Peet) unistab endiselt karjäärist kardetud palgamõrvarina, kuigi seni pole tal õnnestunud kätt valgeks saada. See kodune idüll ei kesta aga kaua.

Ühel päeval seisab nende ukse taga paanikas Oz, kes palub abi, et saada kätte oma röövitud abikaasa Cynthia (Natasha Henstridge). Varsti on tema kannul kohal ka Gogolaki maffiasuguvõsa verejanulised esindajad eesotsas kättemaksu ihkava Lazlo Gogolakiga (Kevin Pollak). Jimmy, Jill ja Oz peavad kõvasti vaeva nägema, et päästa Cynthia, anda Gogolakidele korralik õppetund ning ise ka kogu selle möllu keskel ellu jääda.

?Kümme jardi? on järg 2000. aasta menukomöödiale ?Üheksa jardi?.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing