Ajakirjanikud valisid järgmise aasta tarbeautod

ÄP 05. oktoober 2004, 00:00

Raskeveokite klassis võttis esikoha Scania R-seeria veok, mis toodi turule tänavu aasta kevadel ja on mõeldud eelkõige pikamaavedudeks.

Kaheksateistkümnest juhtivast Euroopa veokitest kirjutavast ajakirjanikust koosnevale ?üriile avaldas R-seeria sügavat muljet seetõttu, et erilist tähelepanu on pööratud kabiini sisekujunduse ümbertegemisele juhile mugavamaks. Ühendatud ergonoomika, suurem mugavus kabiinis ja täiuslikum sõidukijuhtimise keskkond muudavad R-seeria veoki juhtidele mugavaks. Lisaks sellele väärisid äramärkimist jõuülekanne, elektroonika ning keskkonnasõbralikud ja efektiivsemad mootorid.

Kaubikutest noppis kõrgeima auhinna Mercedes-Benzi Vito buss, sama tiitli on Vito pälvinud ka 1996. aastal. Tollal võitis Vito esimene seeria.

?ürii tõstis Vito puhul esile sõiduautolikku mugavust ning kasutajasõbralikkust, ära märgiti ka eelmisel aastal uuenduskuuri läbinud Vito uut välisdisaini, mis on nägus ning pakub voolujoonelisusega kütusesäästu. Vitot saab osta kolmes kerepikkuses, kahes katusekõrguses ning 115- kuni 300hobujõulise mootoriga.

Aasta reisibussi tiitlit kannab 2005. aastal linnaliinivedudeks mõeldud MANi Lion?s City. Selle bussi reisibussiversioon kannab tänavu Scania Irizari reisibussiga kahasse aasta bussi tiitlit.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing