Reede 28. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hansa paneb Euroopa suurpankurid üksteist üle trumpama

Annika Matson 11. november 2004, 00:00

Eile hommikul andis Hollandi suurima panga ING Londoni analüütik Hansapanga aktsiale müügisoovituse, põhjendades soovitust võtta kasumit aktsia viimase aja hinnaralliga, mis on juba jõudnud ette panga arengust.

Sama päeva pärastlõunal saatis Äripäevale analüüsi Austria panga Londoni analüütik ja ütles, et soovitab aktsiat osta. Tema näeb, et Balti pangandusturg kasvab muust Kesk- ja Ida-Euroopa regioonist kiiremini. Eesti, Läti ja Leedu pangandussektor pakub unikaalset kombinatsiooni konservatiivsest eelarvepoliitikast, madalast valitsuse osalusest panga varades ja maailmatasemel õigussüsteemist, mis on vastavuses enamiku Lääne-Euroopa riikide omaga. Hansapanga aktsionär on praegu nagu kits kahe heinakuhja vahel ja suuremat suutäit lubab Austria pank.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing