Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Veel üks sektor on korrastunud

Mati Feldmann 15. november 2004, 00:00

Mõned aastad tagasi lugesin, kuidas üks laenukontor heausksel kliendil naha üle kõrvade tõmbas, et mitte öelda ? skalpeeris. Klient laenas kõigest mõnikümmend tuhat krooni ja jäi seetõttu laenukontorile panditud majast ilma. Minul ei jäänud kahtluse varjugi, et jultunud skeem oli laenukontoril ette plaanitsetud.

Endine Liiwimaa Lombard, nüüdne BIG on oma võlakirjadega Tallinna börsil ? kus on selle ime ots! Jääb üle heameelt tunda, et veel üks valdkond hakkab d?ungliseadustest välja kasvama. Kuivõrd finantsinspektsioon laenukontoritega ei tegele, siis tuleb tunnustada laenukontorite enesepuhastusvõimet.

Aga ka börsilt midagi ostes säilib risk oma rahast ilma jääda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing