DaimlerChrysler juurutab uue juhtimismudeli

ÄP 03. veebruar 2006, 00:00

DaimlerChrysler teatas uue juhtimismudeli juurutamisest, mille eesmärk on parandada konkurentsivõimet ja edendada edasist kasumlikku kasvu.

Uue juhtimismudeli ettevalmistused algasid eelmise aasta keskel. Struktuurimuudatuste hulgas on tugifunktsioonide, nagu näiteks raamatupidamise, personaliosakonna ja strateegiaosakonna, koostöö tihendamine ja integreerimine. Nii muutub organisatsioon vähem keerukaks ning otsuste langetamine efektiivsemaks ja kiiremaks.

Korporatiivfunktsioonide tihendamine toimub kogu ettevõttes. Juba varem langetatud otsuse põhjal töötab Dieter Zetsche korraga DaimlerChrysleri juhatuse esimehe ja Mercedes Car Grupi juhi kohal. Muudatuste käigus kolib Saksamaa DaimlerChrysleri peakontor Stuttgart-Möhringenist Stuttgart-Unterürkheimi, mis asub tootmisele lähemal. Samuti tiheneb tänu uuele struktuurile Chrysler Grupi ja Mercedes Car Grupi koostöö.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing