Kiika Kööki kokanduskursused

Heidi Vihma 17. veebruar 2006, 00:00

Üks staažikamaid kulinaariakoolitajaid, köögitarvete pood "Kiika kööki" on kokku pannud järgmise poolaasta koolituskava.

"Kiika kööki" kaupluses Tallinnas Pikk tänav 1 on spetsiaalne kööginurk, kus juba mitu aastat on läbi viidud temaatilisi toiduvalmistamiskursusi. Kursusi juhendavad tuntud restoranide peakokad ja parimad köögispetsialistid.

Meisterkoka juhendamisel valmistatakse mitmekäiguline õhtusöök. Kursustel ühendatakse teoreetiline pool praktilisega: tutvustatakse eri maade köögi ajalugu ja omapära, aga kõik osalejad saavad toiduvalmistamisel ka ise osaleda. Lõpuks süüakse kõik ühiselt ära ja antakse valmistatud toitude retseptid koju kaasa.

Veebruari esimesel poolel on juba toimunud Jaapani köögi ja šokohooliaõppused. Tulemas on veel jaapanipärane kalakursus (2. märts, juhendab Toomas Lember), lambaliha-eri (16. märts, juhendab Balthasari peakokk Sergei Trunov), Itaalia köök (30. märts, Rain Käärst), Iiri köök (20. aprill, Riho Leppik), Jaapani köök (27. aprill, Toomas Lember), mereandide-eri (4. mai, Sergei Trunov), Prantsuse köök (18. mai, Riho Leppik). Kõik juhendajad on tugevad professionaalid, heade restoranide peakokad, ja kursuste tase on kõrge. Kursused algavad kell 18 ja kestavad ligikaudu kolm tundi. Eelnevalt on vaja registreeruda, sest grupp ei ole kunagi suurem kui 15 inimest. Ühe kursuse hind on 615 krooni.

Kursusi saab ka kinkida - kaupluses on spetsiaalsed kinkekaardid. Ja veel on võimalik kokku panna kursus oma soovi järgi, kus saab osaleda koos oma sõpruskonnaga, kolleegide või klientidega. Osa kursusi on võimalik läbi viia ka vene, inglise ja soome keeles. Informatsiooni kursuste kohta saab "Kiika kööki" kauplusest Tallinn, Pikk 1, telefonil 699 6410 või kiikakooki@kiikakooki.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing