Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Da Vinci restoran uuendas menüüd
Varsti aastaseks saav Tallinnas Aia tänavas asuv Itaalia toitu pakkuv kohvik ja restoran Da Vinci laiendas hiljuti menüüd - see sisaldab nüüd peaaegu kaks korda rohkem roogasid kui varem. Laienenud on ka veinivalik.
Da Vinci pakub itaalia toite ja kasutab enamasti ehtsat Itaalia päritolu toorainet. Kuna restorani omanikud tegelevad ka itaalia toiduainete impordiga, siis on valik väga hea. Muuhulgas on menüüs eraldi jaotused värske pasta ja kuivatatud pasta jaoks. Saab ka ehtsas pitsaahjus küpsetatud pitsat, Eestis on selliseid ahje kokku ainult kolm.
Väga esinduslik on Da Vinci Itaalia veinide valik, siin leidub selliseidki, mida mujal ei ole. Itaalia veinid on veinikaardil kenasti maakondade kaupa, klaasikaupa tellides on võimalik valida üheksa veini vahel. Da Vinci peakokk on itaallane Angelo, pärit Piemontest, Alba linnast. Albat on nimetatud ka trühvlipealinnaks ja võib-olla just sellepärast on menüüs palju trühvlilisandiga roogasid: singi- ja juustuvalik trühvlitega, ravioolid trühvlikreemis, trühvlisupp, juustuga kana trühvlikreemis jm.
Autor: ÄP