Haapsalus õudseim meelelahutus

Christel Karits 17. märts 2006, 00:00

Kui elu on vähe adrenaliini pakkuv, siis üks võimalus seda juurde saada on sel nädalavahetusel Haapsalus toimuvalt õudusfilmide festivalilt.

Millele hirmu fenomen enamalt tugineb? küsivad korraldajad. Kas ka 21. sajandi alguses on samad teemad aktuaalsed mida, kasutati 50 aastat tagasi? Kas suurim hirmu faktor ei avaldu ehk hoopis ego ja superego konfliktis?

Festival toob publikuni õudusfilmide klassika tipptegijatelt. Täpsema kava ja filmide tutvustused leiab Pöffi koduleheküljelt.

Täna õhtul kell 23 on aga ainukordne võimalus näha kõigi õudusfilmide "emaks" ning "itaalia Hitchcockiks" ristitud Dario Argento filmi "Ohked". Festival lõppeb pühapäeval kell 21 üllatusfilmiga. Kokku näeb Haapsalu õudusfilmifestivalil üle kümne erineva linateose, lisaks saab videosaalis näha Eesti õudusfilmide seanssi.

Lisaks esitleb täna kell 22 KesKus hõrke õudusi. Kostab muusikat nii teispoolsuses viibivalt Viktor Tsoi bändilt Kino kui ka maailma parimatest filmidest. Mõnusa filmiliku atmosfääri tekitab plaadikeerutaja DJ Pickney Tiger.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing