Tõhus vastukäik Rüütli meeskonnalt

Aivar Hundimägi 27. märts 2006, 00:00

Eelmisel esmaspäeval ilmus SL Õhtulehes artikkel, milles teatati, et julgestuspolitsei on hoiatanud president Arnold Rüütlit võimaliku šantaaži eest. Rüütli meeskond tegi selle info avalikustamisega tõhusa käigu presidendi maine taastamiseks.

Veel aasta alguses tundus Rüütel olevat algavas presidendikampaanias kõige tugevam kandidaat. Aga siis ilmusid uudised lastelaste pidutsemisest Kadriorus, presidendi keerulistest suhetest tütrega, aumärkide jagamisest okupatsioonivõimude ees lipitsejatele, iseseisvuspäeva ja võidupüha segiajamisest, ekslikust kaastunde avaldamisest telemajas, lapselapse politseisse viimisest.

SL Õhtulehes ilmunud uudisega sai Rüütel võimalike tulevaste negatiivsete artiklite suhtes immuunsuse. Rüütlist tehti ühe artikliga kannataja, kelle mainet üritavad salapärased jõud kahjustada. See tekitab kaastunnet ja järgnevad negatiivsed uudised hakkavad Rüütli mainet hoopis parandama.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing