Kolmapäev 1. märts 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Universaalse jaki otsinguil

Ksenia Jedomskihh 05. aprill 2006, 00:00

Enel on tihe päevagraafik ning ta ei jõua kuigi tihti poetuuridel käia. Eriti veel, kuna talle ei meeldi poodlemine. Poode külastab ta ainult erilisel vajadusel, nagu sel reedel, kui Enel oli vaja jakki ja me läksime Tallinna kaubamajja talle seda valima.

Ene otsis jakki, mida saaks kanda nii tööl kui ka peol, kuna ta ei jõua päeva jooksul riideid vahetamas käia. Pintsak, mille ta ostaks, peaks olema multifunktsionaalne ja sobima igaks elujuhtumiks. Hommikul koosolekule, päeval presentatsioonile ja õhtul klubisse. Ene on pigem praktiline kui emotsionaalne ostja, ta järgib oma väljakujunenud stiili. Iga uus asi, mis tema kappi satub, peab ilmtingimata sobituma olemasolevate riietega. Oma garderoobi paneb Ene kokku printsiibil - olgu üks kallis ja korralik kostüüm, mille juurde osta pikapeale erinevat värvi toppe vastavalt tujule ja trendidele.

Koos stilistiga rõivaid valides avastas Ene enda jaoks uusi kombinatsioone, mida ise poleks kokku pannud. "See oli põnev kogemus," kinnitas Ene ja lubas, et nüüdsest käib ta poodides palju avarama pilguga ja proovib selga asju, mida veel nädal aega tagasi poleks enda seljas ette kujutanud.

Esialgu Ene ühtki jakki ära ei ostnud, võttes endale natuke mõtlemisaega. "Kõik jakid, mida proovisime, meeldisid mulle," ohkas Ene. "Oleks raha, ostaks nad kõik!"

Fotod: Julia-Maria Linna

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:12
Otsi:

Ava täpsem otsing