Motorexile oodatakse üle 50 000 inimese

ÄP 07. aprill 2006, 00:00

Tänavu 19.-23. aprillini toimuv autonäitus Motorex tuleb korraldajate sõnul kõigi aastate suurejoonelisim. Tänavu suureneb nii ürituse territoorium kui ka eksponaatide arv. Külastajaid prognoosivad korraldajad üle 55 000.

20 000ruutmeetrise sisepinna ning 5000 ruutmeetri suuruse välispinnaga Motorex tuleb korraldajate kinnitustel seni toimunutest suurim. Et kogu näitus ära mahutada, võetakse lisaks Eesti Näituste paviljonile kasutusele ka lauluväljak.

Lisaks autodele pööratakse tänavu rohkem tähelepanu hobi- ja motospordile.

Kajastatakse ka siinsete autode ajalugu, nõukogude autode ajalugu ja militaarajalugu. Samuti tutvustatakse erinevaid sõidukoolitusi ja korraldatakse väiksemaid võistlusi. Esmakordselt esitletakse Peugeot 207 ning Mercedes-Benzi R-klassi mudelit. Samuti tuuakse kohale Toyota toodetud Aygo DJ mudel, mis kujutab endast autosse pakitud proffidele mõeldud diskopulti. Lisaks autodele on messil ka humanoidrobot Honda Asimo, mis oskab rääkida, joosta ning täita lihtsamaid ülesandeid.

Kogu ürituse eelarveks on planeeritud kaheksa kuni kümme miljonit krooni. Pilet maksab 95, perepilet 150 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:53
Otsi:

Ava täpsem otsing