Kolmapäev 18. jaanuar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Äriklientide traadita internetitelefon testimisel

ÄP 18. aprill 2006, 00:00

TeliaSonera alustas koos Cisco ja Nokiaga esimese Euroopa sideoperaatorina äriklientidele suunatud traadita internetitelefoni katsetamist. Sellega pürgib TeliaSonera juhtivaks ettevõtteks uute teenuste väljatöötamisel klientidele, kes soovivad kasutada tavatelefoni asemel integreeritud mobiili- ja internetiteenuseid.

Äriklientidele suunatud traadita internetitelefon on paindlik sidelahendus, mis tagab sidekulude optimaalse taseme. Kontoris lülitub telefon ettevõtte interneti- ja traadita kohtvõrku. Kui telefoni omanik kontorist lahkub, lülitub telefon automaatselt mobiilirežiimile, samas saab telefoni omanik edasi kasutada näiteks lühinumbreid, kalendrit ja kontaktide nimekirja.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing