Teine käik

Lennart Beat 07. juuli 2006, 00:00

Positiivne tendents muusikaäris - uute turuliidrite teosed aastase või äärmisel juhul kaheaastase vahega. Coldplay noore ja targa venna tiitel oli neile kiire tulema, kuid Keane'i kuulates tajub rohkem a-ha'd, keda Keane ise on The Smithsi popversiooniks kutsunud. Kui briti trio esimene album oli puhas briti rokk ilma kitarrita, siis nüüd vastavad sound'id küll vilksatavad, kuid stiilses tehisvormis. Neo-synth-pop-sildike annaks neile sobivat publikut juurdegi, sest Keane on melanhoolne seltskond, keda on lihtne vastu võtta. "Hopes And Fears" oli väga hea plaat ja järg on selline, nagu loota võis - sama hea pluss veidi parem. Rohkem julgust, enesekindlust, jõudu ja huvitavamat atmosfääri üle pingutamata.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:40
Otsi:

Ava täpsem otsing