Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lang marssis Lennusadamasse

Liis Kängsepp 02. august 2006, 00:00

"Mingid vennad leidsid, et siin võib arendada parketitööstust või moositootmist või mida iganes. Selle jäägid on siin nüüd näha," tõdes Lang eile Lennusadama angaaris seistes. "Ma ei välista, et ettevõtte juhid peavad omaenda varaga hakkama vastutama nende häbematuste eest, mis siin üheksa aastaga on tehtud."

Mis Lennusadamast edasi saab, praegu veel päris selge pole. "Paslik koht, kui Lembitu enam vees ei seisa, siis siin oleks võimalik teda eksponeerida nagu Rootsis Vasa muuseumis," arutles Dresen.

Langi kinnitusel peab Lennusadamast saama avalik objekt, mitte kinnine tsoon. Selleks tuleb kõigepealt selgeks teha, millisesse seisu eelmine omanik Lennusadama on jätnud, ning algatada detailplaneering. Üks võimalus on siduda Lennusadama detailplaneering läheduses asuva Patarei vanglaga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:10
Otsi:

Ava täpsem otsing