Ka vana (koer) õpib uusi trikke

Harry Tuul 16. august 2006, 00:00

Osa inimesi elab alati hästi ja edukalt, vaatamata kehtivale võimule või kasvavale eale. Kõige eredam näide on kuulsa Vene kinorežissööri ja näitleja Nikita Mihhalkovi sama tuntud isa Sergei, kes on olnud soosingus nii Stalini kui ka Putini ajal. Nii on ta mõlema võimul olles kirjutanud hümni sõnad. Stalinile koguni kaks korda, ülistades Nõukogudemaad, ning samale viisile, juba 87aastasena, praegu kehtiva hümni sõnad ka Putinile armastusega emakese Venemaa vastu. Eestis on samuti olnud alati pragmaatilised inimesed ja nii ongi peaministri ja presidendi tooli hõivanud mehed, kes olid võimule lähedal või selle eesotsas ka nõukogude ajal. Ütlus, et vanale koerale uusi trikke ei õpeta, siinmail ei kehti.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:11
Otsi:

Ava täpsem otsing