Korterite hinnad hakkavad stabiliseeruma

Krista Taim 22. september 2006, 00:00

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Sooman kinnitas, et aastatagune hinnatõus korteriturul enam ei kordu ning hinnatõus tuleb maksimaalselt 10-20%. "Elamukruntide, eriti linnast väljas asuvate kruntide hinnatõus siiski jätkub," lisas Sooman.

Uute korterite ja elamute pakkumine ei vähene, kuid nende müügitähtajad venivad.

Rahulikku arengut prognoosis tulevaks poolaastaks ka SEB Ühispanga jaepanganduse divisjoni direktor Riho Unt. Tema sõnul vähendavad kiiresti kerkivad intressimäärad laenuvõtjate ostujõudu ning entusiasmi kinnisvarasse investeerida. "Pidu elamukinnisvara arendajate õuel hakkab õhtusse jõudma, tuleb argipäev," sõnas Unt.

Nii Undi kui ka Soomani sõnul on oodata rendituru elavnemist, mis on seni püsinud madalseisus. Äripindade turul oodatakse aga 10% kasvu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing