Ärilaused

28. september 2006, 12:46

Häid ütlemisi neljapäeval 28. septembril
ilmunud ajalehtedest.

"Kuna keskmine ettevõtja pole filantroop, on tema tegevus tööandjana motiveeritud vaid olukorrani, mil töötajale ei tule palgaks maksta enam, kui töötaja ettevõttele lisaväärtust loob," Sampo Panga privaat- ja välispanganduse divisjoni investeeringute juht Rasmus Pikkani, Äripäev.

"Veidi retooriliselt võib küsida, et kui USA pool usaldab koos Eestiga vaenlase tagalasse luurele minna, siis miks ta oma tagalat - Ameerika Ühendriike - avada ei julge," Äripäeva juhtkiri viisavabadusest USAga.

"Tööjõu vaba liikumise ärakeelamine on sama võimatu kui hambapasta tuubi tagasitoppimine," ettevõtja Heldur Meerits, Eesti Päevaleht.

"Pigem tunnen tihti, et mu töö on nagu peaga vastu seina jooksmine," õiguskantsler Allar Jõks, Postimees.

"Loomulikult on pool aastat enne valimisi valitsusremont väga keeruline ja ma ei kutsu üles muutma valitsuse põhja, kuid mingisugust moraalset hinnangut peaks ministri, vabandust, Eesti Vabariigi asepeaministri Edgar Savisaare suhtes peaminister väljendama," ekspeaminister, Isamaaliidu liige Mart Laar, Postimees.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. September 2006, 12:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing