Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Isemajandamine politsei abita

Kristo Kiviorg 03. oktoober 2006, 00:00

Osa autojuhte on hakanud jälle, sarnaselt 1990ndate algusele, auto pagasiruumis pesapallikurikat hoidma. Nii igaks juhuks - politseinikke ju pole. Mida öelda, kui maakonna peale on õhtuses vahetuses tööl üks politseiekipaaž? Kuhu minnakse, kui korraga on toime pandud kolm või neli kuritegu? Esimesena ilmselt sinna, kus on toimunud mõrv. Just sellises situatsioonis olid Rakvere politseinikud tol korral, kui kesklinnas inimene maha lasti.

Liiklusdžunglis toimub samuti isemajandamine. Kõnekas on näide hommikusest tipptunnist Mõigu piirkonnas Tartu maanteel. Idee järgi läheb kaherealine maantee linna sissesõidul üherealiseks, tegelikkuses tekib aga kolm rida, mis kõik soovivad linna siseneda. Varsti tuleb kõike ise teha: ravida ennast, tormata naabrimehe maja kustutama, pätte taga ajada ning omakohut pidada. IME.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing