Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pealinn tegelgu inimeste muredega

Lemmi Kann 18. oktoober 2006, 00:00

Eelmisel nädalal sattus füüsilise rünnaku alla järjekordne sotsiaaltöötaja. Minevikust on teada juhtumeid, kus ühele vägivallaaktile leidub jäljendajaid. Kas linnaametnikel on põhjust end selle teadmise valguses ohustatuna tunda? Ilmselt küll.

Tallinna linnapea Jüri Ratas mõistab rünnaku linnaametniku vastu hukka ja planeerib järgmise aasta linnaeelarvesse vahendeid asutuste turvalisuse parandamiseks. See tähendab paari riigihankekonkurssi ning vett teatud huvigruppide veskile... ja lõpeb paanikanuppude ning elektrooniliste sissepääsusüsteemide paigaldamisega linnaametitesse.

Tasuks tõsiselt kaaluda, mis on olnud rünnakute ajendiks, ning tegelda asutuste turvalisuse tõstmise kõrval ka sotsiaalprobleemide sisulise lahendamisega.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:20
Otsi:

Ava täpsem otsing