Kolmas 'Öölaps' publiku ees

Christel Karits 23. märts 2007, 00:00

Nagu nimigi ütleb, on tegu juba kolmanda kontserdiga Öölapse sarjast, mis sai alguse 2003. aastal. Korraldajate kinnitusel pole aga vaja karta, et selle kontserdi kava on sama, mis eelnenutel.

Kontserdil "Öölaps 3" kõlavad Eesti parimate muusikaliartistide esituses kuulsamad laulud linnahallis etendunud muusikalidest nagu "Vampiiride tants", "Miss Saigon" ning "Hull sinu järele", aga ka hiljuti laval olnud muusikalidest "Georg" ja "Fame".

Peaesinejateks on Maarja, Marko Matvere, Nele-Liis Vaiksoo, Jassi Zahharov ja Kaire Vilgats. Teiste hulgas astuvad solistidena lavale ka Susan Lilleväli, Rolf Roosalu, JZ Belle, Jako Maltis ja Bert Pringi. XXI sajandi orkestri ees on dirigent Erki Pehk. Publiku ees kergitatakse esmakordselt ka saladuskate Muusikaliteatri suvel ja sügisel lavale jõudvatelt uutelt muusikalidelt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing