Puumerkki rajab uue laokompleksi Rae valda

ÄP 25. aprill 2007, 00:00

Uus laokompleks võimaldab suurendada tootevalikut ja parandada ladustamistingimusi.

Tallinna linnapiirist 10 kilomeetri kaugusele rajatav laokompleks valmib plaanide kohaselt 2007. aasta lõpuks ning selle kogupindala on 3 hektarit. ASi Puumerkki tegevjuhi Raivo Olgo sõnul on rajatav laokompleks ettevõtte senisest, Jüris Põrguvälja teel asunud terminalist neli korda suurem.

Lisaks ehitatakse laokompleksi juurde ka Puumerkki kontorihoone.

"Uus asukoht Tallinna ringtee ääres ja Jüri tehnopargi külje all on kaubavedudeks väga soodne," hindas Olgo. "Ainuüksi laopind suureneb varasemaga võrreldes seitse korda, ulatudes 5300 ruutmeetrini. Köetav laopind sellest võtab enda alla 1000 ruutmeetrit."

Rajatava laokompleksi paranenud ladustamistingimused võimaldavad Puumerkkil laiendada ka tootevalikut. "Näiteks on plaanis hakata pakkuma ehitusplaate ja soojustusmaterjale," kinnitas ettevõtte tegevjuht.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:31
Otsi:

Ava täpsem otsing