Samsungi disaintelefonil korralik kaamera

ÄP 16. mai 2007, 00:00

Võimalikud on makrovõtted, kasutada saab välku. Efektide nimekirjas on mustvalged fotod, negatiivid, seepia, kuuvalgus, udu jms. Samuti saab kasutada mitmesuguseid raame, asetades sõbra näo näiteks klouni kõrvale või "kleepides" talle pildil habeme ette. Sarivõtte režiimis saab teha järjest 6, 9 või 15 pilti, sh saab kasutada taimerit.

Lisaks on telefonis videosalvestaja, MP3-mängija, veebibrauser, diktofon, FM-raadio jms. Tegemist on neljasagedusliku mobiiliga. Ekraani taustapildiks saab seada Tallinna vaate. Päevasel ajal on see ekraanipilt heledam ja õhtul-öösel tumedam (taevas on siis ju ikkagi kuu).

Miinusena ei vaigista selle telefoni hääletule režiimile seadmine klahviheli. Nii kõlab näiteks koosolekul SMSi toksimisel teie mobiilist muudkui klõps ja klõps.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:32
Otsi:

Ava täpsem otsing