Kõrgeim liiga

Lennart Beat 03. august 2007, 00:00

Rihanna/Jay Z Umbrella on kuues singel, mis briti edetabeli 55aastase ajaloo jooksul on esikohal püsinud järjest kahekohalise arvu nädalaid.

Veel mõni aasta tagasi olime Saksa puhkajate peomuusika mõjusfääris ja Moldaavia europrügi ei tee loodetavasti niipea comeback'i. Ikkagi oli üllatav suve täpselt iseloomustavale vihmavarjuloole lisaks ainult potentsiaalseid singleid leida ja Rihanna võib endale armastusabielu lubada. Veel lahedam on uus põlvkond nupumehi, kes teada-tuntud raskekaallastele vajalikku konkurentsi tekitanud on. Jonathan Rotem! Lionel Richie sämpling Push Up On Me's on briljantne, New Orderi Blue Monday moonutajatest rääkimata ja mu naabrid on juba kõvasti kurssi viidud. Timberlake'i ballaad on suht lõpus ja sinnamaani annab jõuda - eelmiste korduv kuulamine võtab aega. Tööstusliku popi suurvorm ja kogu raha eest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:48
Otsi:

Ava täpsem otsing